Varning för billiga Brasilienresor!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Stand By: I ett antal landsortstidningar har ”Join Brasil” annonserat ut resor till Brasilien över jul och nyår. Resorna uppges kosta 7 950 kronor inklusive flyg, två veckors hotell med frukost samt svensktalande reseledare. Ingen av de aktörer, bland annat Air France, som anges i annonsen säger sig dock känna till Join Brasil eller ha några avtal med dem. Bara resan respektive hotellkostnaden är dessutom var för sig betydligt dyrare än de 7 950 kronor som anges som paketpris. I annonserna uppmanas hugade resenärer att boka resan på bolagets hemsida. Då krävs förskottsinbetalning inom fem dagar, biljetterna ska sedan komma efter två veckor.

Air France har även fått frågor från norska konsumenter, och har nu startat en utredning. Även svenska Konsumentverket undersöker Join Brasil. Det organisationsnummer som bolaget har uppgett finns inte registrerat hos Skatteverket. En representant för Join Brasil säger att företaget har brasiliansk, men inte svensk, resegaranti. Hon uppger också att ett bolag håller på att bildas i Sverige.

Med anor från 1869 kan du lita på Svenska Lloyd Resebyrå. Kontakta oss för reseförslag och biljetter på tel 031-80 60 65 eller besök oss på http://www.svenskalloyd.se.

Share this post with your friends

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email