SÅLD! Lägenhet bostadsrätt i Älta, Nacka

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Säljes - lägenhet bostadsrätt Älta - Balkong med vy över Ältasjön

Säljes – lägenhet bostadsrätt Älta – Stor balkong med vy över Ältasjön

Underbar utsikt över Ältasjön!

Välkommen till denna fräscha bostadsrätt om 3 rum och kök på 86 m2. Bostaden bjuder på genomgående smakfulla materialval och ett rikligt ljusinsläpp från de stora fönstrena och en härlig utsikt över Ältasjön. Trevlig och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, två bra sovrum och ett rymligt badrum. En härlig balkong med underbar fri sikt över sjön och fotbollsplanen. Här bor ni centralt i Älta, nära kommunikationer och badstrand samt med en underbar natur inom gångavstånd.

Jag har bott i lägenheten sedan huset byggdes och har trivts varje dag. Goda och skötsamma grannar som är måna om huset och omgivningen. Lägenheten är mycket ljus och öppen och jag älskar den stora balkongen med den rogivande utsikten över Ältasjön. Jag älskar promenader och varierar mellan att gå runt Ältasjön eller till Flatenbadet där det även finns ett utegym. Ett annat utegym finns vid Ältasjöns stora badplats. Att dessutom kunna välja direktbuss till Gullmarsplan eller buss till Slussen gör detta till den perfekta platsen.

Magnus Attefall 

 

Snabbfakta 

Hyra: 4.474 kr/mån
Byggnadsår: 2012 av JM
Maskiner: Tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, micro, induktionshäll, stor frys och kylskåp.
Internet och TV: Föreningen har avtal med Telia. Bredbandsnätet består av fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion, som levererar digital-tv, telefoni och internetanslutning.
Gemensamma utrymmen: Tillhörande bostadsrätten finns ett källarförråd. Cykelförråd finns på gården att nyttja för medlemmarna i föreningen. 
Parkeringsplats:
Garageplats 700 kr/mån, med motorvärmare 450 kr/mån, utan motorvärmare  300 kr/mån.

 

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande ljus och rymlig hall med avhängningsyta till höger följt av ett badrum och en klädkammare. Till vänster ett rymligt sovrum, vidare en inbyggd garderob med skjutdörrar. Vita väggar och en vacker ekparkett som är genomgående i hela lägenheten.

Badrum/tvättstuga: Vitt kakel på väggar och antracitgrått klinkergolv. Dusch bakom klarglasvägg. Toalett och generöst handfat ovan kommod. Spegel med belysning. Längs den vänstra väggen finns praktiska tvättmöjligheter. Vita överskåp med belysning ned över arbetsbänken i grå laminat. Under bänken, tvättmaskin och torktumlare i A-klass från Siemens. Praktisk torkställning finns monterad på ena väggen.

Klädkammare: En praktisk walk-in-closet med generös plats för både hängande och liggande förvaring. Ingång från hallen. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 1: Till vänster om entrén ligger ett rymligt sovrum med fönster mot entrésidan av huset. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Vardagsrum: Vidare in i lägenheten når man det ljusa, luftiga och generösa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier i ett fritt och insynsskyddat läge med utsikt över Ältasjön och fotbollsplanen. Här finns plats för stor soffgrupp. Vitmålade väggar och den vackra ekparketten på golvet. Utgång till den härliga balkongen där man njuter av den underbara utsikten.

Kök: Ett ljust och härligt kök från Marbodal med vita släta luckor och handtag i rostfritt. Arbetsbänk i ljusgrå laminat och diskbänk i rostfritt med dubbla hoar. Ovan sitter ett vitt liggande kakel. Vitvaror från Siemens där diskmaskinen är integrerad i övrig inredning, ugn och micro placerad i arbetshöjd samt induktionshäll. Kyl och frys i fullhöjd. Matplats för minst 6 personer intill det stora fönstret som ger ett rikligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2: Med ingång från vardagsrummet når man ytterligare ett rymligt sovrum med vita väggar och ekparkett. Fönster mot baksidan av huset ger ett rikligt ljusinsläpp.

 

Övriga upplysningar

Kommunikation: Bussförbindelser är bra. Buss 401 från Älta till Slussen och mot Gullmarsplan buss 801. Buss 821 går från Älta till Nacka Sjukhus och nattbuss 491 går från Slussen med ca en timmes mellanrum under hela natten. Med bil till Stockholms C tar det ca 15-20 minuter.

Sjöarna i närheten är förutom den intilliggande Ältasjön med mycket bra badmöjligheter även Flaten, Strålsjön, Sandasjön, Ulvsjön, Söderbysjön, Dammtorpssjön och Källtorpssjön. I närområdet ligger även friluftsanläggningen Hellasgården vid Källtorpssjön och Erstaviks fina 1700-talsherrgård nära Erstaviksbadet.

De skolor som finns i Älta är: Älta skola med årskurser F-6 Sigfridsborgs skola med årskurser F-6 Stavsborgsskolan med årskurser 7-9 Inspira med förskoleklass från hösten 2016.

I närliggande Älta centrum finns det idag följande service och butiker: Älta Kulturknut, Apotek Hjärtat, Bibliotek, Helsa Vårdcentral (med vårdcentral, Mvc och Bvc), Frisören Georg, Peking 2 (restaurang), ICA Färskvaruhall (med postservice), Actic Gym, Älta Kiosk och Spel, Café & Konditori – Söta drömmar, Älta Träffen (restaurang) och Mäklarhuset.

»»» Kontakta mig direkt om om är intresserad av att köpa denna fina lägenhet i Älta 

 

Share this post with your friends

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email